Demonstratie voor de erkenning van de Armeense genocide

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

18 april 2015 – Een delegatie van de Aramese organisaties heeft deelgenomen aan de demonstratie voor de erkenning van de Armeense genocide. De demonstratie werd georganiseerd door de Samenwerkende Armeense Organisaties van Nederland. Het eindigde met een manifestatie voor de Turkse ambassade in Den Haag. In 1915 werden 2 miljoen Armeniërs, Arameeërs en Pontische Grieken vermoord. Vicevoorzitter van de Aramese Federatie Johnny Shabo hield een toespraak namens de Aramese organisaties. De toespraak is te zien op ons youtube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=bAAiFBzza9c

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s