Genocideherdenking in Brussel

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

12 juni 2016 – Een delegatie van de Aramese Federatie Nederland heeft deelgenomen aan de genocideherdenking in Brussel. De herdenking werd georganiseerd door de Aramese Federatie België en de Syrisch-orthodoxe kerk in België. In Brussel werd vorig jaar het monument onthuld ter herdenking van de genocide op Arameeërs (1915). Deze genocide werd uitgevoerd in opdracht van Ottomaanse / Turkse leiders. De toespraak van de vicevoorzitter van de Aramese Federatie is te zien op ons youtube kanaal: https://youtu.be/HF2SeDH3lmI

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s