Het Aramees Comité voor vluchtelingen verwelkomt vluchtelingen

Deze diashow vereist JavaScript.


Op zondag 13 maart hebben 50 Syrische vluchtelingen een bezoek gebracht aan de gemeente Rijssen. Het bezoek is georganiseerd door het Aramees Comité voor vluchtelingen. Het betreft Aramese christenen die momenteel in een opvangcentrum in Nijmegen verblijven. De vluchtelingen werden ’s ochtend vroeg met een bus opgehaald en naar de Syrisch-orthodoxe St. Ignatiuskerk gebracht. Daarna werden ze welkom geheten bij de Aramese vereniging Abgar Rijssen waar ze kennis konden maken met de lokale gemeenschap. De vluchtelingen werden welkom geheten door Johnny Shabo (vicevoorzitter Aramese Federatie) en Martin Isik (voorzitter Abgar). Vervolgens werden ze verwelkomd door Isa Kahraman (CDA fractievoorzitter Rijssen-Holten), Arco Hofland (burgemeester van Rijssen-Holten) en Susan Faal-Takak (CDA statenlid). De Aramese Federatie heeft het Aramees Comité voor vluchtelingen in het leven geroepen om vluchtelingen uit Syrië en Irak te helpen met het vinden van de juiste wegen en instanties en met het bevorderen van het integratieproces.

Steun het Aramees Comité voor vluchtelingen!
IBAN: NL07ABNA0557319269
Ten name van: Platform Aram
Onder vermelding van: vluchtelingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s