Première van de film The Promise

Op donderdagavond 15 juni organiseert de Aramese Federatie samen met het cultureel comité van de Armeens Apostolische Kerk Almelo een bijzondere . The Promise speelt zich af tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse rijk. In de aanloop naar de Armeense genocide ontwikkelt zich een driehoeksverhouding tussen de briljante medicijnenstudent Michael, de mooie Ana en haar vriend; de Amerikaanse journalist Chris. In hun vlucht voor onrust en gevaar tussen de volkeren in hun land is liefde de enige houvast en vinden ze steun bij elkaar. In 1915 werd in het Ottomaanse rijk genocide gepleegd op Armeniërs, Arameeërs en andere christelijke minderheden. Tijdens deze genocide die een historisch dieptepunt vormt werden zo’n 2 miljoen onschuldige mensen vermoord. Zie onderstaande url voor meer informatie over de film: http://thepromise.movie/

Het programma start om 18.15 uur in Kinepolis Enschede, Colosseum 60. Entreekaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de Armeens Apostolische Kerk Almelo, Platform Aram Enschede, Aram Centrum Hengelo, de Aramese Vereniging Oldenzaal en Abgar Rijssen.

Advertenties