Lezing door professor Gzella

Op zondag 22 oktober om 19:00 organiseert de Aramese Federatie samen met onze lokale vereniging ‘de Suryoye Aramese Vereniging Oldenzaal’ een lezing over de Aramese taal. De lezing wordt gehouden door professor Holger Gzella. Professor Gzella is al 10 jaar hoogleraar Aramees aan de Universiteit Leiden. Hij studeerde aan de universiteiten van Oxford, Münster en het Pauselijk Bijbelinstituut in Rome en werkte daarna op verschillende toonaangevende universiteiten. Recente boeken van zijn hand: ‘Aramäisches Wörterbuch’ (een theologisch woordenboek bij het Oude Testament) en het handboek ‘A Cultural History of Aramaic’ (2015), waarvan ‘De eerste wereldtaal’ de Nederlandse publieksversie is. Het programma start om 19.00 uur, in het gebouw van de Aramese vereniging in Oldenzaal, aan de Thijlaan 20. De bijeenkomst is openbaar en de entree is vrij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Aramese Federatie, aramesefederatie@outlook.com
22179806_1671418779575119_7533065628650530260_o

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s