Studiemarkt goed bevallen

Op zondag 13 december organiseerden wij in Hengelo een studiemarkt voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Van achter 15 tafels vertelden mensen met verschillende achtergronden vol enthousiasme over hun studie en loopbaan. Ruim 30 leerlingen en hun ouders bezochten de markt wat op het oog een bescheiden aantal lijkt, maar ze konden meerdere gesprekken op hun gemak voeren en inspiratie op doen. Tussendoor gaven Anne en Erwin ook nog een presentatie over respectievelijk studeren en stage lopen in het buitenland en het belang van vrijwilligerswerk naast de opleiding. Habib Faal, oud voorzitter van SAFN en huidig voorzitter van de Mariakerk in Hengelo sloot af door de jongeren op het hart te drukken elkaar op te zoeken en met elkaar samen te werken ten goede van hunzelf en onze gemeenschap. Deze boodschap onderstrepen wij van harte.

Wij danken alle deelnemers, zowel voor als achter de tafel en onze sponsor Delphi die de dag mede mogelijk heeft gemaakt. Volg ons via deze site en social media (links rechtsboven) om op de hoogte te blijven van komende activiteiten. Op onze FaceBook pagina staan nog meer foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s