Genocideherdenking in Almelo

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een delegatie van Aramese organisaties was op 24 april 2016 aanwezig bij de herdenking van de genocide in Almelo waar het grootste Armeens genocidemonument van Europa staat. In 1915 werden 2 miljoen Armeniërs, Arameeërs en Pontische Grieken vermoord. Deze genocide wordt in de volksmond Armeense genocide genoemd. Vicevoorzitter van de Aramese Federatie Johnny Shabo hield een toespraak namens de Aramese gemeenschap. Daarnaast werden toespraken gehouden door o.a. CDA Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt, VVD Tweede Kamerlid Han ten Broeke en SP Tweede Kamerlid Sadet Karabulut. Een impressie van de genocideherdenking is te zien op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=1EWwVfa45mc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s