Han ten Broeke aanwezig bij debat over positie Arameeërs in Turkije

Tweede Kamerlid Han ten Broeke zal aanstaande zaterdag aanwezig zijn en deelnemen aan het debat over de positie van Arameeërs in Turkije. Naast de heer ten Broeke zullen zullen documentairemaker Sinan Can en de voorzitter van de World Council of Arameans Johny Messo met elkaar het gesprek aan gaan over dit onderwerp. Is er nog hoop voor de Aramese minderheid die er nog leeft? Heeft zij nog een toekomst in het land en is er uitzicht op terugkeer voor hen die dat willen? Can, ten Broeke en Messo zullen hun blik hier over werpen en ook op vragen van het aanwezige publiek in gaan.

Het programma start om 19.00 uur in het verenigingsgebouw van Platform Aram in Enschede. De avond staat onder leiding van Johnny Shabo, vicevoorzitter van SAFN.

14249797_1250936271623374_1675416008474648279_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s