Nieuwe website gelanceerd

afbeelding afkomstig van http://art-of-stories.com/SAFN – Eindelijk is het dan zover: de nieuwe website van de Suryoye Aramese Federatie Nederland staat live. Middels deze site willen we geïnteresseerden op de hoogte houden van nieuws en activiteiten en eigenlijk alles wat onze gemeenschap in Nederland raakt. Tevens zal de site het digitale archief van de federatie gaan vormen en zullen we in 2016 starten met een blog. De site is dus nog niet helemaal af. Binnenkort zullen we ook het bestuur een vast plekje geven en een sectie inrichten met achtergronden over de Aramese gemeenschap.

Kijk gerust rond en laat ons middels het reactie formulier weten als je iets mist.

 

2 gedachten over “Nieuwe website gelanceerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s