Informatiebijeenkomst over de confiscatie van kerken in Turkije

Op zondag 30 juli 2017 organiseerde de Aramese Federatie in samenwerking met de Suryoye Aramese Vereniging Oldenzaal een informatiebijeenkomst over de confiscatie van kerken, kloosters en overige bezittingen van Arameeërs in Turkije. Na toespraken van de voorzitter van de Aramese Vereniging Oldenzaal Albert Yildiz en de voorzitter van de Aramese Federatie Johnny Shabo gaf onderzoeksjournalist Erkan Metin een lezing over de confiscatie van bezittingen van Arameeërs in Turkije. De vertaling vanuit het Turks naar het Aramees werd verzorgd door Adnan Challma Kulhan. Zo’n 200 mensen hebben de lezing bijgewoond. De bijeenkomst is te zien via de onderstaande url: https://youtu.be/0canqkpxSFo

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s