Symposium over de ontvoerde bisschoppen van Aleppo

Op 22 april 2018 organiseerde de World Council of Arameans in samenwerking met de Bundesverband der Aramäer in Duitsland een symposium over de ontvoerde bisschoppen van Aleppo. ZE Gregorius Johannes Ibrahim en ZE Paulus al-Yazigi werden op 22 april 2013 ontvoerd in de buurt van Aleppo (Syrië). Namens de Aramese Federatie waren aanwezig Johnny Shabo (voorzitter) en Stephanie Altundag (secretaris). Het symposium werd gehouden in de zaal van de Syrisch-orthodoxe kerk te Gronau (Duitsland). Check voor meer informatie de website van de World Council of Arameans: http://www.wca-ngo.org/wca-news/press-releases/593-5th-commemoration-abduction-bishops-ibrahim-yazigi

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s