Genocideherdenking

24 april 2018 – Een delegatie van de Aramese Federatie was aanwezig bij de genocideherdenkingen in Almelo en Assen. In Assen hield de voorzitter van de Aramese Federatie Johnny Shabo een toespraak namens de Aramese gemeenschap. In zijn toespraak riep de voorzitter van de Aramese Federatie premier Mark Rutte op om de genocide op Armeniërs en Arameeërs te erkennen. Daarnaast werden toespraken gehouden door o.a. CU Tweede Kamerlid Joel Voordewind en historicus Tayfun Balcik. De genocideherdenking in Assen werd georganiseerd door de Samenwerkende Armeense Organisaties.

In Almelo werd namens de Aramese Federatie een krans gelegd bij het genocidemonument. De genocideherdenking in Almelo werd georganiseerd door AGMA en de Armeense Kerk te Almelo. De toespraak van de voorzitter van de Aramese Federatie is te zien op youtube: https://youtu.be/uTicK8sgwEI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s