CDA bezoekt Aramese gemeenschap

Op 12 maart 2017 heeft een delegatie van het CDA een bezoek gebracht aan de Aramese gemeenschap in Twente. Na een bezoek aan de Mariakerk te Hengelo heeft de delegatie een ontmoeting gehad met de Aramese Federatie en bijhorende Aramese verenigingen. CDA-partijvoorzitter Ruth Peetoom kreeg aan het einde van het bezoek het onzevader in het Aramees uit handen van de vicevoorzitter van de Aramese Federatie Johnny Shabo. CDA-partijvoorzitter Ruth Peetoom, Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt, CDA-fractievoorzitter Rijssen-Holten Isa Kahraman, statenlid Susan Faal-Takak, raadslid Ayfer Koc, en raadslid Robin Gelici maakten onderdeel uit van de delegatie. Vele vertegenwoordigers van de Aramese Federatie en de bijhorende verenigingen waren aanwezig bij deze ontmoeting waaronder Johnny Shabo (vicevoorzitter Aramese Federatie), Edward Bas (voorzitter Platform Aram), Yuhanim Cildavil (voorzitter Baradaeus Hengelo), Martin Isik (voorzitter Abgar Rijssen), Gabriel Basmaci (Abgar Rijssen), Gabriel Alp (Platform Aram) en Sammy Turan (Baradaeus Hengelo).

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s