De vergeten genocide

De-vergeten-Genocide(Social-Media)
Op zondag 30 april organiseert de Aramese Federatie samen met Platform Aram een bijzondere bijeenkomst over de genocide van 1915. In 1915 werd in het Ottomaanse rijk genocide gepleegd op Arameeërs, Armeniërs en andere christelijke minderheden. Deze misdaad vormt een historisch dieptepunt in de lange geschiedenis van de Arameeërs. De bijeenkomst begint met een korte lezing over de genocide door de vicevoorzitter van de Aramese Federatie Johnny Shabo. Vervolgens wordt de EO-documentaire ‘Sayfo: de vergeten genocide’ vertoond, waarna het publiek de gelegenheid krijgt om in debat te gaan met de voorzitter van de World Council of Arameans Johny Messo die zelf een hoofdrol speelde in deze documentaire. Het programma start om 14.00 uur in het gebouw van de Aramese vereniging Platform Aram in Enschede aan de Vlierstraat 93. De bijeenkomst is openbaar en de entree is vrij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Aramese Federatie, aramesefederatie@outlook.com

*De documentaire is online te zien: https://www.npo.nl/2doc/22-04-2015/VPWON_1233300

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s